Dukkehusforum Hovedsiden
Logg Inn Bli Medlem Hjelp Medlemsliste Søk Dukkehusforum Hovedsiden

Forumregler

 
Start Nytt Tema   Dette temaet er stengt, du kan ikke endre innlegget eller starte nye svar    Dukkehusforum Hovedsiden » Forumregler
Vis Forrige Tema :: Vis Neste Tema  
Av Innlegg
AnneMari
Site Admin


Ble Medlem: 18 Des 2007
Innlegg: 1224
Bosted: Sandnes

InnleggSkrevet: 19 Des 2007 01:32    Tittel: Forumregler Svar med Sitat

Disse reglene styrer deltakelsen i dette forumet for personer som er godtatt som medlem av forumets eier/administrator. De kan forandres dersom det er nødvendig med utdypning av hva som tolereres eller ikke tolereres ved bruk av dette forumet. Administrasjonen har begrenset kontroll over oppførselen til medlemmer av forumet, og ved å tillate personers medlemsskap betyr det ikke at administrasjonen deler deres syn på ting, oppførsel og meninger. Alle medlemmer deltar "på eget ansvar".

1. Nye medlemmer må presentere seg innen 4 dager for å bli medlem. Ellers vil du bli slettet.

2. På dette forumet tolereres ikke fornærmende eller truende meldinger rettet mot andre medlemmer eller administrasjonen. Hva som går inn under dette bestemmes av administrasjonen. Det innbefatter bl.a. stygt språk, personlige fornærmelser, personlige trusler og andre utsagn som generelt blir sett på som upassende. Hvis en uenighet oppstår bør dette tas opp med administrasjonen snarest mulig. Forumets administrasjon fastholder retten til å slette upassende innlegg, og ved gjentakende tilfeller kan medlemmet det gjelder stenges ute fra forumet.

3. Forumets administrasjon vil overvåke forumet og slette upassende meldinger, samt meldinger som er "utgått på dato" og inneholder ting som ses på som av liten interesse for forumets medlemmer. Dette er for å begrense lagringsplass. Et eksempel vil være gammel informasjon om et møte som har funnet sted.

4. Kommersiell reklame i forumene er forbudt. Om det ønskes å reklamere for noe, skal administrasjonen kontaktes.

5. Bruk av forumet, og særlig opplasting av bilder, styres av administrasjonen. Vi forbeholder oss retten til å slette bilder og tekst som ikke sammensvarer med forumets opprinnelige formål. Pornografiske og upassende bilder vil ikke tolereres, og vil bli slettet umiddelbart.

6. Administrasjonen tar ikke ansvar for at ting som legges ut av medlemmer er originalt og ikke copyright beskyttet. Et hvert tilfelle av noe som er copyright beskyttet bør tipses administrasjonen som vil gjøre det som er nødvendig for å beskytte eieren av copyright`en. Enhver person som legger inn informasjon og bilder antyder med det at han/hun eier rettighetene til det. Ansvaret for å få tillatelse til å publisere copyright beskyttet materiale ligger hos den som legger materialet ut på forumet.

7. Ved å melde seg inn i og delta i forumet er det gitt at medlemmene godtar at administrasjonen ikke er ansvarlig for medlemmers handlinger. Forumets medlemmer har ingen andre rettigheter enn å delta i diskusjoner i forumet eller andre handlinger med grunnlag i det brukernavn og passord de har blitt tildelt. Disse kan ikke overdras til andre personer, og administrasjonen har rett til å inndra dem ved brudd på disse forumsreglene.

8. Disse reglene kan endres uten forvarsel.


Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Finn alle AnneMari Innlegg Send Privat Melding Send e-post Besøk Medlemmets Nettside
Vis Innlegg fra:   
Start Nytt Tema   Dette temaet er stengt, du kan ikke endre innlegget eller starte nye svar    Dukkehusforum Hovedsiden » Forumregler Alle klokkeslett er CET (Europa)
Side 1 av 1

 
Gå Til:  
Du kan starte nye temaer i dette forumet
Du kan svare på temaer i dette forumet
Du kan ikke endre dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke slette dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke delta i avstemninger i dette forumet


Powered by phpBB © 2001- 2004 phpBB Group
Designed for Trushkin.net | Styles Database

Opprett ditt eget phpBB 2 forum gratis her | Personvern